Zoti e mëshiroftë Mzftiun Muamer Zukorlic!

HomeLajme

Zoti e mëshiroftë Mzftiun Muamer Zukorlic!

Zoti e mëshiroftë Mzftiun Muamer Zukorlic! U përcoll për në botën tjetër me një varrim madhështor dhe përlotës, figura më e madhe islam

“Prej kur falet sabahi”, 72-vjeçari nga Deçani që shëtit çdo qytet të Kosovës për të shitur gështenja, fasule e arra
Orhan Aliti arriti t’i shpëtojë 6 persona të tjerë në aksidentin në Bullgari, por jo djalin e tij 23-vjeçar
Lirohen në shtëpi çifti që arritën të shpëtonin nga tragjedia në Bullgari

Zoti e mëshiroftë Mzftiun Muamer Zukorlic!

U përcoll për në botën tjetër me një varrim madhështor dhe përlotës, figura më e madhe islame e Serbisë. Muamer Zukorliç, 52 vjeç, humbi jetën krejt papritmas një ditë më parë, teksa po mbante një ligjëratë me studentë të tij.

“Ish-myftiu i Sanxhakut, hoxha intelektual, akademik, politikan dhe një lider i rrallë islam i kohës sonë, Muamer Zukorliç, ia dorëzoi shpirtin Krijuesit të Gjithësisë, në moshën 52 vjeçare.

Lusim Allahun ta mëshirojë dhe ta bëjë prej banorëve të Xhenetit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1