Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre!

HomeArtikuj

Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre!

Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre Vendi që disa ditë është duke u përballur me zjarre, të cilave

Lypësi i lumtur – Para disa qindra viteve në Medine jetonte një lypës…
A lejohet të dekoroj bredhin nëse nuk i festoj festat e fundvitit?
SHENJAT E DASHURISË NDAJ TË DËRGUARIT TË ALLAHUT ALEJHI SALATU UE SELAM

Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre

Vendi që disa ditë është duke u përballur me zjarre, të cilave u kanë kontribuar edhe temperaturat e larta si dhe djegia e sipërfaqeve hamullore.

Me gjithë kushtet e rënda të punës, zjarrfikësit këto ditë kanë bërë maksimumin në shuarjen e zjarreve.

Cila është befasia më e mirë në çdo ndejë të shoqërisë?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4873728102653670&id=1087553871271131

“Ky zjarrfikës, shuan etjen e tij, pas shuarjes së zjarrit, ndërsa shihet edhe i përgjakur gjatë luftës së tij me zjarret.

Kjo foto është bërë në Lladrovc, në pasditen e djeshme, përderisa zjarrfikësit e Malishevës, përballen me zjarret dhe kjo është përditshmëria e tyre në punë, pa orar, 24 orë në ditë në shërbim”, thuhet në postimin e komunës së Malishevës.

Me gjithë kushtet e rënda të punës, zjarrfikësit këto ditë kanë bërë maksimumin në shuarjen e zjarreve.

“Ekipi e Zjarrfikësve nga Kamenica, po qëndron në malet e Rugovës, për të ju ndihmuar në shuarjen e zjarreve. Mefa bashkë me kolegët e tij, po bëjnë punë të jashtëzakonshme.

Faleminderit për kontributin që jepni vazhdimisht!”, shkruan Kastrati.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1