Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!

HomeVideo

Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!

Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!

O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin
Pyetje:Kur vdesin të jomuslimanët a shkojnë në xhennet apo xhehenem?
LUTJE – PER DITEN E XHUMA

Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0