VIDEO/ “Fëmijët duan të më shohin duke ecur”30-vjeçari nga Deçani po kërkon ndihmë për shërim

HomeArtikuj

VIDEO/ “Fëmijët duan të më shohin duke ecur”30-vjeçari nga Deçani po kërkon ndihmë për shërim

Me këtë karrocë viziton vende të ndryshme. Kjo pasi, tash e 11 vite Endrit Januzaj nga Deçani nuk mund të lëvizë. Faza më e vështirë e këti

“O biri im!” Tregimi në të cilin shumë nëna do ta gjejnë veten!
Ora e përgjigjes së lutjes ditën e xhuma!
Pranimi i veprave dhe ibadeteve nga ana e Allahut, bëhet i mundur vetëm me plotësimin e dy kushteve:

Me këtë karrocë viziton vende të ndryshme. Kjo pasi, tash e 11 vite Endrit Januzaj nga Deçani nuk mund të lëvizë.

Faza më e vështirë e këtij rrugëtimi për të ishte dalja jashtë shtëpisë. Mirëpo, pas një kohe ai gjeti mbështetje të madhe nga banorët e vendit ku jeton.

Tani, 30-vjeçari është baba i dy fëmijëve, të cilët gjithmonë i kërkojnë video të vjetra të tij duke ecur.

Pavarësisht gjendjes së tij, Januzaj ndihmon shumë familje në nevojë me karroca dhe pako ushqimore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0