Veprat e mira janë!

HomeArtikuj

Veprat e mira janë!

Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë: Veprat e mira janë:Çdo vepër që të afron te Allahu,dhe kjo vepër nuk mund të jetë e mirë pa ploitësua

T’u japësh ujë të tjerëve, kjo është vepër e porositur nga Muhammedi ‎ﷺ
SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!
Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre!

Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë:

Veprat e mira janë:Çdo vepër që të afron te Allahu,dhe kjo vepër nuk mund të jetë e mirë pa ploitësuar dy kushte:1-

Sinqeriteti për Allahun e Lartësuar.

2- Pasimi i Profetit të Tij (salallahu alejhi ue selem ).

1-Sinqeriteti për Allahun: Mos të kesh qëllim me veprën të dukesh tek njerëzit, të jetë qëllimi jot shpërblimi i Allahut dhe bota tjetër.

2-Pasimi : Dmth pasimi i Profetit salallahu alejhi ue selem duke mos vepruar bidate, sepse bidati edhe nëse njeriu është i sinqertë në veprimin e tij ,është i refuzuar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0