Vendos dorën në vendin që të dhemb dhe thuaj: Bismilah…!

HomeShëndetësi

Vendos dorën në vendin që të dhemb dhe thuaj: Bismilah…!

Nëse Ndien Dhimbje Në Trupin Tënd Thuaje Këtë Lutjë Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij-Cfarë duhet të thotë ai i

Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!
Keni diabet? Ju duhet ky lëng që bota e quan ‘pija e mrekullisë’ dhe do shpëtoni nga ilaçet
Kujdesi Që Ju Duhet – Dhimbja Pa Shkak E Muskujve, Sëmundja Që Shkakton Edhe Depresion!

Nëse Ndien Dhimbje Në Trupin Tënd Thuaje Këtë Lutjë

Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij-Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij-Vendos dorën në vendin që të dhemb dhe thuaj:

Bismilah (3 herë), dhe pastaj thuaj:Eudhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhadhiru (7 herë).Në emër të Allahut. Kërkoj mbrojtjen e Allahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikohem.

Muslimi 4/1728.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1