Vendi me i mire dhe me i dashur tek Allahu!

HomeArtikuj

Vendi me i mire dhe me i dashur tek Allahu!

Vendi me i mire dhe me i dashur tek Allahu. Lajmipress.

Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të Allahut …
Disa këshilla për njeriun që gjendet në një sprovë!
Histori prekese: Gruaja nga Ferizaj qe e mposhti kancerin e gjirit dhe dhimbjen e vd;ekjes se 7 femijeve!

Vendi me i mire dhe me i dashur tek Allahu.

Lajmipress.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1