Vëllezërit Morina nga Astrazubi dhurojnë 2.5 hektarë tokë vakëf

HomeLajme

Vëllezërit Morina nga Astrazubi dhurojnë 2.5 hektarë tokë vakëf

Sot, në zyrat e Këshillit të Bashkësisë Islame të Malishevës, vëllezërit dhe kushërinjtë, Kadri Morina, Jakup Morina, Manush Morina, S

Djali i veteranit merr rrugën e mërgimit, mes lotësh përshendet familjarët dhe mallkon ata që e sollën në këtë ditë
Në Viti arrin deri në 3.49 euro një litër vaj
Lirohen në shtëpi çifti që arritën të shpëtonin nga tragjedia në Bullgari

Sot, në zyrat e Këshillit të Bashkësisë Islame të Malishevës,

vëllezërit dhe kushërinjtë, Kadri Morina, Jakup Morina, Manush Morina, Sahit Morina dhe Shani Morina nga Astrazubi, kanë dhuruar vakëf për Bashkësinë Islame të Kosovës, 2.5 hektarë tokë punuese, e cila do të shfrytëzohet për varreza dhe për nevoja të tjera të Këshillit.

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Malishevës, Sead ef. Paqarizi, falënderoi përzemërsisht vakëfëlënësit, duke lutur Allahun xh.sh., që ky vakëf të pranohet si sadaka e rrjedhshme (Sadakatul xharije) për të gjithë ata dhe familjet e tyre. Ai tha se tradita e dhurimit të vakëfeve dita-ditës po gjallërohet dhe po shtohet edhe më shumë.


LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0