VD.EKJA E XHIBRILIT ┇ FUNDI I BOTËS

HomeArtikuj

VD.EKJA E XHIBRILIT ┇ FUNDI I BOTËS

Nuk ka All ALLAH Zot qeter për veç atij që ështe i vetëm e i pa rival,,, Nuk ka All ALLAH Zot qetër për veç atij që ështe i vetëm e i p

JU LUTEM SHPERNDAJENI PAFUND! Prishe sihrin me kete metode, sado i vjeter qe te jete.
BESIMI NË MELEKËT E ALLAHUT!
Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!

Nuk ka All ALLAH Zot qeter për veç atij që ështe i vetëm e i pa rival,,,

Nuk ka All ALLAH Zot qetër për veç atij që ështe i vetëm e i pa Shokë,,,Nuk ka All ALLAH Zot qetër për veç atij që i VETMI që fal Mekatët ,,,Aj Ështe Zoti i Gjithësis Atij i takojn Emrat ma të Bukur që egzistojn .Falemenderimet po ashtu ,,,,Aj ështe i pa të Meta ,atë Nuk e Kap e Kota, Krijusi nuk ka as Fillim Po as mbarim…..Atij i takojn Emrat ma të Bukur që Egzistojn …ALL ALLAHU EKBER …ZOTI ËSHTE MA I MADHI .

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0