Urtësia Shkencore e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes e cila Është traditë Profetike!

HomeUncategorized

Urtësia Shkencore e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes e cila Është traditë Profetike!

Urtësia Shkencore e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes e cila Është traditë Profetike Urtësia Shkencore E Thënies

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?
Pyetje:Kur rekomandohet të ripërtrihet abdesi?
Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!

Urtësia Shkencore e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes e cila Është traditë Profetike

Urtësia Shkencore E Thënies “Elhamdulilah” Pas Teshtitjes E Cila Është Traditë Profetike –Arsyeja pse duhet të falënderojmë Allahun pas teshtitjes është sepse gjatë procesit të saj zemra pushon së rrahuri. Kjo bëhet në një shpejtësi mbi 100milje/h dhe nëse ju teshtini me forcë, atëherë rreziku është i pashmangshëm.

Por nëse tentoni ta ndaloni daljen e saj jashtë, kjo sipas mjekëve shkakton mpiksje të gjakut në tru dhe qafë, që rezulton me pasoja të rënda që mund të rrezikojnë deri edhe jetën tuaj. Ndërsa nëse i mbani sytë hapur, duhet ta dini që ata do të dalin nga vendi i tyre si pasojë e presionit të fortë. Mjekët specialistë sqarojnë se gjatë teshtitjes organet e frymëmarrjes, tretjes, urinimit, si dhe zemra ndalojnë se funksionuari edhe pse koha e saj ndodh në fraksionin e sekondës.

Menjëherë pas teshtitjes, organizmi i juaj, me lejen e Allahut, i kthehet funksionit normal sikur të mos kishte ndodhur asgjë.Pas gjithë asaj që treguam, a mendoni se nuk duhet të falënderohet Allahu pas çdo teshtitje?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0