Tri kategorit e njerëzve qe nuk do të hyjnë në Xhenet!

HomeUncategorized

Tri kategorit e njerëzve qe nuk do të hyjnë në Xhenet!

I Dërguari sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem ka thënë : “Tri kategori njerëzish nuk do të hynë në Xhenet dhe Allahu nuk do ti shikoj ata në

Pyetje:Më vijnë mendime të këqija, çfarë të bëj?!
Mbi 105 mijë kosovarë aplikuan për viza pune në Gjermani veç për dy muaj!
Momenti kur një tufë e qenëve vërsulen drejt një vajze në Ferizaj!

I Dërguari sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem ka thënë :

“Tri kategori njerëzish nuk do të hynë në Xhenet dhe Allahu nuk do ti shikoj ata në ditën e gjykimit :

“ Mosrrespektuesi i prindërve, gruaja që i pergjanë burrave dhe njeriu i pamoralshëm (ai që i shpie njerëzit në prostitucion)”.

Transmeton imam Ahmedi 6180 Shejh Albani zingjirin e transmetuesve e ka konsideruar të vërtet.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0