Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!

HomeArtikuj

Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!

Autor. Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!Ibn el Iraku rahimehullah, një prej dijet

Lutjet nga Kur’ani (lutjet me te mira te mundshme , thuani sa here qe keni nevoje per ndihme nga Zoti i Lartesuar)!
Martohu që të shpëtosh nga veset e liga!
Thënia “Allahu Ekber” në kohë zjarri dhe thatësie!

Autor.

Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!Ibn el Iraku rahimehullah, një prej dijetarëve të hadithit, ka thënë në një poezi të tij: ”O dashamiri im, shtoje sa më shumë fjalën La hawle we la kuwwete il-la bil-lah sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit), është thesar prej thesareve të xhenetit.

Sa fitim i madh është për njeriun nëse ai hyn në xhenetin e Allahut! Kur njeriu e thotë atë, Allahu nga kënaqësia që ka ndaj tij thotë “Robi im mu dorëzua dhe mu nënshtrua!”26 Arshi i Allahut është kulmi i xhenetit.

27 Nëse e shton atë, atëherë ajo është një derë prej dyerve të xhenetit përmes të cilave hyn aty….

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0