Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!

HomeArtikuj

Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!

Autor. Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!Ibn el Iraku rahimehullah, një prej dijet

Histori prekese: Gruaja nga Ferizaj qe e mposhti kancerin e gjirit dhe dhimbjen e vd;ekjes se 7 femijeve!
Mërgimtari niset me 50 kg mish të tharë, dënohet me 2100 euro në kufirin kroat – Lajme
Ky fakt lishte prezentuar 14 shekuj më parë në Kur’an shkencëtarët zbuIojnë nga vjen Ari!!

Autor.

Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!Ibn el Iraku rahimehullah, një prej dijetarëve të hadithit, ka thënë në një poezi të tij: ”O dashamiri im, shtoje sa më shumë fjalën La hawle we la kuwwete il-la bil-lah sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit), është thesar prej thesareve të xhenetit.

Sa fitim i madh është për njeriun nëse ai hyn në xhenetin e Allahut! Kur njeriu e thotë atë, Allahu nga kënaqësia që ka ndaj tij thotë “Robi im mu dorëzua dhe mu nënshtrua!”26 Arshi i Allahut është kulmi i xhenetit.

27 Nëse e shton atë, atëherë ajo është një derë prej dyerve të xhenetit përmes të cilave hyn aty….

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0