Thënia “Allahu Ekber” në kohë zjarri dhe thatësie!

HomeArtikuj

Thënia “Allahu Ekber” në kohë zjarri dhe thatësie!

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet. Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt. Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

Muhammedi ﷺ ka thënë: do flasin Ruvejbidhat, por kush janë ata?
I pari në Europë e i katërti në botë, i riu Shqiptar që këndon Kur’anin
Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera!

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet.

Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt.

Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0