Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!

HomeUncategorized

Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!

Autor. Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..! Këtu ë

Rukje për fëmijë:” Nëse qan, mësysh, nuk fle gjumë , nuk pin , nëse trembet.
520 banesa të reja dhe komode është vepër reale dhe madhështore, Hoxha lavdëron punën e Presidentit Erdogan!
Mos lejo që imani yt të vihet në pikëpyetje!

Autor.

Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!

Këtu është receta e gjyshes (77) nga Rusia, e cila i mban nën kontroll sheqerin në gjak dhe presionin e gjakut me ndihmën e qepëve dhe thotë se numri i saj i gjakut është shumë më i mirë se ai i të rinjve sot.

RECETA: Zieni disa qepë të qëruara (rreth 300 g) çdo mëngjes me 250 ml ujë. Vlim për 8-10 minuta. Ndani lëngun në tre pjesë: Pini gjysmë ore para mëngjesit, drekës dhe darkës.

Trajtimi aplikohet për 10 ditë pa ndërprerje, pra ka një pushim prej 10 ditësh dhe sipas këtij parimi vazhdon për një maksimum prej 6 muajsh.

Ky i;laç natyral furnizon trupin me dozën e nevojshme të hekurit, kalciumit, zinkut, manganit dhe kobaltit.

Qepët duke u rritur nën tokë, janë të pasura me vajra thelbësorë natyralë, si dhe acid fitik, i cili është treguar se shkatërron bakteret në mu shkëri. Uji i qepës së zier ka një efekt qetësues në ulcerat, ulçerat dhe sëmundjet e frymëmarrjes dhe ndihmon në parandalimin e infeksioneve bakteriale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0