Të fjeturit në ketë form është i nd’alum?!

HomeArtikuj

Të fjeturit në ketë form është i nd’alum?!

Lexojeni: Të fjeturit në ketë form është i nd’alum:Po ashtu e ka ndaluar gjumin pas namzit të sabahut deri sa të del dielli, si dhe pas nam

E drejta e arsimimit të femrës muslimane!
Në QKUK kryhet operim i rrallë i heqjes së tumorit, udhëhiqet nga Mentor Petrela!
DASHURIA MES NUSES DHE VJEHRRËS!!

Lexojeni:

Të fjeturit në ketë form është i nd’alum:Po ashtu e ka ndaluar gjumin pas namzit të sabahut deri sa të del dielli, si dhe pas namazit të akshamit. Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, nuk e donte gjumin në këto dy kohë aq sa nuk e donte ndejen pas tyre, pos kur bisedohej për urtësi, për Allahun ose për punë.

Të fjeturit në bark është e ndaluar, sepse i tillë është gjumi i Xhehennemit.Dhe në fund, është shum më mire të flihet me abdest, siç është përmendur në hadithin që flet për pastërtinë

Lajmipress.info

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0