SubhanAllah, si Allahu i urdhëroj urdhëroi erën, tokën dhe detin që t’ia mbledhin hirin e eshtrave të…

HomeArtikuj

SubhanAllah, si Allahu i urdhëroj urdhëroi erën, tokën dhe detin që t’ia mbledhin hirin e eshtrave të…

Autor. Histori madheshtore,Muhamedi alejhi selam na rrëfen historinë e një burri, të cilit i erdhi v’dekja.Para se ta dorëzojë shpirtin e t

Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun!
Fjalët e fundit të Salaudin Ejubit drejtuar djalit të tij Malik edh-Dhahirit..
VESVESET E SHEJTANIT DHE MBROJTJA PREJ TIJ?!!

Autor.

Histori madheshtore,Muhamedi alejhi selam na rrëfen historinë e një burri, të cilit i erdhi v’dekja.Para se ta dorëzojë shpirtin e tij, ai u tha fëmijeve dhe familjarëve të tij:” Nëse vdes, mblidhni shumë drunjë dhe ndizni një zj’arr të madh dhe ma digjni kufomën time me të.Kur ta ketë djegur(zja’rri) mishin dhe kockat e trupit tim, merrne hirin e mbetur dhe hidheni në det në një ditë me erë!

Fëmijët e respektuan porosinë e babait të tyre në ditën që ai ndërroi jetë.Pasi e dogjën, Allahu e urdhëroi erën, tokën dhe detin që t’ia mbledhin hirin dhe e pyeti njeriun:Përse e bëre këtë?Ai u përgjigj: Unë u frikësova prej Teje o Allah.Dhe Allahu e fali.”(Buhariu dhe Muslimi).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0