SubhanAllah.. per nje minut mund ti fitosh 1400 sevape?! (Video)!

HomeArtikuj

SubhanAllah.. per nje minut mund ti fitosh 1400 sevape?! (Video)!

Autor. Dhikri të dhuron jetë dhe nga zemra e vd’ekur të bën një tjetër të gjallë përplot hare, gëzim, lumturi, dhembshuri, butësi e mirësi. Thotë Allahu: “Ata që besuan dhe me të përmendur All-llahun zemrat e tyre qetësohen” pra ta dini se me të përmendur All-llahun zemrat stabilizohen” (err Rra’d, 28)

Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun!
Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera!
Veprat që duhet ti bësh përpara se të shkosh në xhami ditën e Xhuma!

Autor.

Dhikri të dhuron jetë dhe nga zemra e vd’ekur të bën një tjetër të gjallë përplot hare, gëzim, lumturi, dhembshuri, butësi e mirësi.

Thotë Allahu:

“Ata që besuan dhe me të përmendur All-llahun zemrat e tyre qetësohen” pra ta dini se me të përmendur All-llahun zemrat stabilizohen” (err Rra’d, 28)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0