Sot, në varrezat e fshatit Gaçkë të Ferizajt u varros mulla Bujar ef. Hasani!

HomeArtikuj

Sot, në varrezat e fshatit Gaçkë të Ferizajt u varros mulla Bujar ef. Hasani!

Autor. Sot, në varrezat e fshatit Gaçkë të Ferizajt, në prani të familjarëve, miqve, përfaqësuesve të institucioneve lokale, hoxhallarëve d

Pyetje:Si duhet të shpëtojë nga gjynahet e shumta..
Leximi i Kur’anit me pare a është kjo nga shenjat e Kij’ametit ?
A mund të kërkojmë shpëtim prej të vdekurve apo prej atyre që nuk janë prezent?

Autor.

Sot, në varrezat e fshatit Gaçkë të Ferizajt, në prani të familjarëve, miqve, përfaqësuesve të institucioneve lokale, hoxhallarëve dhe shumë xhematlinjve, u varros mulla Bujar ef. Hasani, i cili ndërroi jetë dje, pas një sëmundje të rëndë.

Namazit të xhenazes i priu kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i çmoi dhe vlerësoi jashtëzakonishit lart kontributin e mulla Bujarit dhënë për institucionin e Bashkësisë Islame në përgjithësi dhe për xhematin ku shërbeu në veçanti. Ai luti Zotin e Madhëruar që mulla Bujarin ta ketë marrë në mëshirën e Tij dhe ta shpërblejë me Xhenet.

Duanë e xhenazes e bëri imami i Xhamisë së Madhe të Ferizajt, mulla Adem ef. Hoxha.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0