Si shkonte plaku i verbër në xhami për të falur namazin me xhemat

HomeArtikuj

Si shkonte plaku i verbër në xhami për të falur namazin me xhemat

Autor. Në një fshat të vogël që ndodhet në anën lindore të Medines, hasa në një litar që zgjatej nga njëra shtëpi e tij e gjer tek dera e x

Si ti largosh an’kthet dhe brengat?
LUTJA E KESAJ NENE E DETYROJE TE KTHEHET AEROPLANI DHE TE MARRE ATE PER NE HAXH..!
Thotë shejhu, ibn Uthejmini (r.a): Kjo është metodologjia e Pejgamberit (sala Allahu alejhi ue sel-lem) per ushqimin:

Autor.

Në një fshat të vogël që ndodhet në anën lindore të Medines, hasa në një litar që zgjatej nga njëra shtëpi e tij e gjer tek dera e xhamisë.

I pyeta banorët e fshatit për këtë dhe më thanë se, kjo është shtëpia e një njeriu të thyer në moshë e të verbër, i cili nuk ka askënd që ta çoj deri në xhami.

Kësisoj, ai mbahet në këtë litar, sa herë që shkon në xhami dhe kthehet prej saj në shtëpi, dhe atë për çdo namaz.

Eh, si është gjendja me të rinjtë, që gëzojnë shëndet, fuqi dhe sy?

Shejh Abdurrezzak El-Bedr (Allahu e ruajttë)

www.al-badr.net

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0