Shkolla Islame në Bosnje është më e vecuar në gjith botën, shiko se si ata festojn Maturen!

HomeVideo

Shkolla Islame në Bosnje është më e vecuar në gjith botën, shiko se si ata festojn Maturen!

Autor. Video e radhes tregon shkollen islame te bosnjes me e vecuar ne gjith boten, e vecanta e kesaj shkolle esht sepse ata gjigh maturantet kan te njejten veshje si djemt edhe femrat, Shiko videon per me teper

Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!
Pyetje:A lejohet burri ta shkororëzojë gruan, për shkak se nuk mund të bëjë fëmijë?
Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!

Autor.

Video e radhes tregon shkollen islame te bosnjes me e vecuar ne gjith boten, e vecanta e kesaj shkolle esht sepse ata gjigh maturantet kan te njejten veshje si djemt edhe femrat, Shiko videon per me teper

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0