Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!

HomeArtikuj

Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!

Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit! Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!

Mëso se: Kush konsiderohet si “Babai i Optikes”, dhe nga ku buron drita?
Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!
5 raste kur muslimani lejohet të falet ulur!

Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!

Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0