Shenjat e lidhjes së zemrës me Allahun!

HomeVideo

Shenjat e lidhjes së zemrës me Allahun!

Shenjat e lidhjes së zemrës me Allahun!

Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani
Bashkëshorti po i shpenzon paratë nëpër kafe të natës!
Lutjet e mengjesit dhe mbremjes!

Shenjat e lidhjes së zemrës me Allahun!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0