Shembull i mirë: Pronari i një marketi në Kosovë nuk i rrit çmimet!

HomeLajme

Shembull i mirë: Pronari i një marketi në Kosovë nuk i rrit çmimet!

Autor Derisa në pothuajse të gjitha marketet e vendit, çmimet e produkteve janë rritur, një gjë e tillë nuk ka ndodhur në njërin nga mark

Aksident në Prishtinë, vetura futet në një lokal gastronomie FOTO?!
Në Viti arrin deri në 3.49 euro një litër vaj
Halil Kastrati takohet në Londer me kampionin Florian Marku 🥊👊

Autor

Derisa në pothuajse të gjitha marketet e vendit, çmimet e produkteve janë rritur, një gjë e tillë nuk ka ndodhur në njërin nga marketet në Gjilan.

Pronari i këtij marketi thotë se nuk do t’i rris çmimet e produkteve përderisa është i furnizuar me çmime të vjetra.

“Përderisa e marrim me çmimin e vjetër. Ne jemi këta, në të mirë dhe në të keq”, thotë ky pronar, teksa publikon fotografi të çmimit të vajit që në marketin e tij kushton 1.69€ dhe buke 0.35€.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0