Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë: Veprat e mira janë:

HomeArtikuj

Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë: Veprat e mira janë:

Autor. Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë:Veprat e mira janë:Çdo vepër që të afron te Allahu,dhe kjo vepër nuk mund të jetë e mirë pa ploitës

Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!
Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!
Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre!

Autor.

Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë:Veprat e mira janë:Çdo vepër që të afron te Allahu,dhe kjo vepër nuk mund të jetë e mirë pa ploitësuar dy kushte:1-Sinqeriteti për Allahun e Lartësuar.2- Pasimi i Profetit të Tij (salallahu alejhi ue selem ).1-Sinqeriteti për Allahun: Mos të kesh qëllim me veprën të dukesh tek njerëzit, të jetë qëllimi jot shpërblimi i Allahut dhe bota tjetër.

2-Pasimi : Dmth pasimi i Profetit salallahu alejhi ue selem duke mos vepruar bidate, sepse bidati edhe nëse njeriu është i sinqertë në veprimin e tij ,është i refuzuar.Bledar Hasanaj

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0