Shejhu Islam Ibn Tejmije (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: “Xhindi dep’ërton tek njeriu për tri arsye:

HomeArtikuj

Shejhu Islam Ibn Tejmije (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: “Xhindi dep’ërton tek njeriu për tri arsye:

Shejhu Islam Ibn Tejmije (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: “Xhindi depërton tek njeriu për tri arsye:1- Ndodh që xhindi ta dojë personin ndaj

SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!
Mërgimtari niset me 50 kg mish të tharë, dënohet me 2100 euro në kufirin kroat – Lajme
Tre Njerëz Allahu Ja Ka Bërë Detyrë Vetes Ti Ndihmojë Ata…!

Shejhu Islam Ibn Tejmije (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: “Xhindi depërton tek njeriu për tri arsye:1- Ndodh që xhindi ta dojë personin ndaj dhe depërton në trupin e tij, në mënyrë që të kënaqet me të. Ky lloj ndikimi është më i lehti dhe më i buti nga të tjerët.2- Ndodh që njeriu ta lëndojë xhindin, kur urinon mbi të apo kur hedh ujë të nxehtë, apo kur vret ndokënd prej tyre, apo ndonjë lëndim tjetër veç këtyre.

Kjo është më e rënda që xhindi mund t’i bëj njeriut dhe në shumicën e rasteve arrin deri në vrasjen e të së murit (të prekurit).3- Ndonjëherë mund të ndodhë në formë loje dhe talljeje siç tallen njerëzit zakonisht me ata që kanë mbetur në rrugë” [Mexhmu Fetava: 13/82].

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0