Pyetje:Sa rekate Sunnet ka Xhumaja dhe kur duhet të falen ato?

Homepyetje

Pyetje:Sa rekate Sunnet ka Xhumaja dhe kur duhet të falen ato?

Sa rekate Sunnet ka Xhumaja dhe kur duhet tĂ« falen ato – Llukman Hoxha Sa rekate Sunnet ka Xhumaja dhe kur duhet tĂ« falen ato – Llukman Hoxha

Numërimi i tesbihëve me gishta, guralecë e të ngjashme, a lejohet?
Pyetje:A lejohet biseda mes meshkujve dhe femrave të panjohur?
Pyetje:Cilat janë veprat më të dashura tek Allahu?

Sa rekate Sunnet ka Xhumaja dhe kur duhet tĂ« falen ato – Llukman Hoxha

Sa rekate Sunnet ka Xhumaja dhe kur duhet tĂ« falen ato – Llukman Hoxha

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0