Respekte pafund: lmami Nga Mitrovica Pajton Çiftin e ndarë Tash E 17 Vite!

HomeArtikuj

Respekte pafund: lmami Nga Mitrovica Pajton Çiftin e ndarë Tash E 17 Vite!

Respekte pafund: lmami Nga Mitrovica Pajton Çiftin e ndarë Tash E 17 Vite Hoxhë Fatmir Latifaj nga Mitrovica, i njohur për pajtimet që krye

Hixhamja!
Rëndesia e ëndrrave të bukura
Kurti në medresen Alauddin: Shqiptarët ditën ta ruajnë islamin mes tyre, të ishe mysliman ishte sikur ta mbaje një gacë në dorë

Respekte pafund: lmami Nga Mitrovica Pajton Çiftin e ndarë Tash E 17 Vite

Hoxhë Fatmir Latifaj nga Mitrovica, i njohur për pajtimet që kryen njerëzve anë e kënd Kosovës, ka kryer sot pajtimin e radhës.

Sot, në ditën e Ashures, ditë e veçantë në kalendarin Islam, hoxha nga Mitrovica ka pajtuar një çift të ndarë pas plot 17 vitesh ndarje.

“Me datën 29.08.’20 në ditën e fitores së Musaut alejhisselam kundrejt Firaonit simboli i zullumit dhe tiranisë arrita t’i pajtoj&bashkoj çiftin bashkëshortorë pas 17 vitesh ndarje… Vërtet emocionet dhe lotët n’a vërshuan kur fëmijët i përqafuan prindërit e ndarë padrejtësishtë…”, ka shkruar hoxha nga Mitrovica

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0