Pyetje:Vajza ime nuk është e martuar dhe nuk shpreh interes për martesë?

HomeVideo

Pyetje:Vajza ime nuk është e martuar dhe nuk shpreh interes për martesë?

Pyetje:Vajza ime nuk është e martuar dhe nuk shpreh interes për martesë?

Nëna ime e sëmurë ka shkuar tek një Magjistar (pyetje)?
Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!
Pyetje:Kur vdesin të jomuslimanët a shkojnë në xhennet apo xhehenem?

Pyetje:Vajza ime nuk është e martuar dhe nuk shpreh interes për martesë?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0