Pyetje:Si ta llogarisim veten?

HomeVideo

Pyetje:Si ta llogarisim veten?

Pyetje:Si ta llogarisim veten?

Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!
PrindĂ«rit e tu janĂ« nĂ« VARR por…? – Mos e le pa e dĂ«gju kĂ«tĂ« kĂ«shillĂ«!!!
Surja qe duhet te lexosh ne naten dhe diten e xhuma!

Pyetje:Si ta llogarisim veten?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0