Pyetje:Si falet namazi me xhemat ne shtepi me familjen tende?

Homepyetje

Pyetje:Si falet namazi me xhemat ne shtepi me familjen tende?

Autor. Si falet namazi me xhemat ne shtepi me familjen tende.Si falet namazi me xhemat ne shtepi-Babai me djalin: djali qendron ne nj

Pyetje:A lejohet varrosja e të afërmve pranë njëri-tjetrit?
A ke dhënë sadaka për prindërit e tu të cilët kanë ndërruar jetë?
Pyetje:A duhet ta shkurtoj namazin udhëtari që falet pas një imami vendas?

Autor.

Si falet namazi me xhemat ne shtepi me familjen tende.Si falet namazi me xhemat ne shtepi-Babai me djalin: djali qendron ne nje drejtim me babane.-Babai me dy djemte e tij: djemte qendrojne pas babait.-Burri me gruan e tij: gruaja qendron pas burrit.-Babai me gruan dhe djalin: babai me djalin qendrojne para dhe gruaja mbrapa.

-Babai me dy djemte dhe gruan: babai para, dy djemte pas babait dhe gruaja pas dy djemve.Babai me dy djemte dhe dy vajzat – babai para, dy djemte pas tij dhe pas tyre dy vajzat.Unejs Sheme

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 2