Pyetje:Pse avionet zakonisht kanë ngjyren e bardhë ?

Homepyetje

Pyetje:Pse avionet zakonisht kanë ngjyren e bardhë ?

Autor. Syri i njeriut është i aftë të shohë më shumë se 7 milionë ngjyra. Falë faktit se ne shohim shumë ngjyra të ndryshme, ne mund t’i pë

Pyetje:Çfarë ndodh me besimtarët që vdesin pa u penduar?
Nëse njeriu është në tualet, si e thotë besmelen (Bismilahin)?
Pyetje:A lejohet t falet xhumaja në shtëpi me antarët e familjes?

Autor.

Syri i njeriut është i aftë të shohë më shumë se 7 milionë ngjyra. Falë faktit se ne shohim shumë ngjyra të ndryshme, ne mund t’i përdorim ato në avantazhin tonë për ta bërë jetën më të lehtë. Me kalimin e kohës, njerëzit kanë krijuar gjëra që ne shohim në jetën tonë të përditshme në ngjyra të caktuara për arsye kurioze.

Avionët-Shumica e avionëve janë në ngjyrë të bardhë për të pasqyruar rrezet e diellit. Kjo do të ndihmojë në zvogëlimin e dëmtimit të shkaktuar nga dielli dhe parandalimin e mbinxehjes së tyre. Ngjyra e tyre e bardhë gjithashtu i ndihmon ata të marrin më pak kohë për t’u ftohur kur janë të parkuar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0