Pyetje:Një femër e cila bën sehire, çka e pret pas vdekjes?

Homepyetje

Pyetje:Një femër e cila bën sehire, çka e pret pas vdekjes?

Autor. Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet. Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt. Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet…

Pyetje:E dini lutjen (duan) e cila është ilaç për çdo brengë dhe pikëllim?!
Pyetje:A është e obligueshme larja pas marrëdhënieve intime…?! Ja çfarë tha Ajshja (r.a)
Pyetje:Si mund të mbrohemi nga rreziqet që vijnë prej pasioneve të jetës e të rinisë?

Autor.

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet.

Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt.

Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0