Pyetje:Kur vdesin të jomuslimanët a shkojnë në xhennet apo xhehenem?

HomeVideo

Pyetje:Kur vdesin të jomuslimanët a shkojnë në xhennet apo xhehenem?

Pyetje:Kur vdesin të jomuslimanët a shkojnë në xhennet apo xhehenem?

Rregullat e këndimit i ezanit dhe ikametit foshnjës të posalindur!
LUTJE – PER DITEN E XHUMA
A lejohet dhënia e veshkës për njerëz që kanë nevojë?

Pyetje:Kur vdesin të jomuslimanët a shkojnë në xhennet apo xhehenem?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0