Pyetje:Jam me mbulesë, a lejohet të rri pa të në dasmë ku ka vetëm gra?

Homepyetje

Pyetje:Jam me mbulesë, a lejohet të rri pa të në dasmë ku ka vetëm gra?

Message: selam aleykum. Deshta te pys un jam me mbulesë a është e drejtë ta hek shamien neper darsma ku ka vetem femra. Zoti ju shperbleftë

Si e fal namazin ai qe eshte i se’mure?
Cila lutje është më e mira për me na heqë mërzinë, jemi shumë të m’ërzitur?
Pyetje:Çfarë të bëj, nëse më ikin tri xhuma rend pa i falur?

Message: selam aleykum.

Deshta te pys un jam me mbulesë a është e drejtë ta hek shamien neper darsma ku ka vetem femra. Zoti ju shperbleftë!

Përgjigje / 12-02-2011

Grate me njera-tjetren e kane te lejuar t’i zbulojne floket, por muslimania duhet te ruhet nga cdo veprim apo sjellje qe mund te kthehet ne dem te saj, sidomos kur grumbullimi eshte i madh dhe ndonjera prej te pranishmeve mund te filmoje nga telefoni i saj.

E Allahu e ka ne dore suksesin

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0