Pyetje:Cfarë duhet të thuash kur futesh në shtëpi?

Homepyetje

Pyetje:Cfarë duhet të thuash kur futesh në shtëpi?

Muhammedi alejhisselam thotë: ” Kur të hyjë njeriu në shtëpinë e tij le të thotë: ALL-LLAHUMME INNI ESELUKE HAJREL MEVLEXHI VE HAJREL MAHR

Pyetje:A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?
Si te zgjidhesh cdo problem dhe te gjesh rrugedalje?
Ae ke ditur..? Pse gratë varrosen më thellë se burrat në va’rrë..?

Muhammedi alejhisselam thotë: ” Kur të hyjë njeriu në shtëpinë e tij le të
thotë:

ALL-LLAHUMME INNI ESELUKE HAJREL MEVLEXHI VE HAJREL MAHREXHI,
BISMIL-LAHI VELEXHNA VE BISMIL-LAHI HAREXHNA
VE `ALALL-LLAHI RABBINA TEVEKKELNA

” O All-llahu jonë, të lusim që hyrja jonë të jetë e mirë dhe dalja jonë të jetë e mirë. Me emër të All-llahut hymë dhe me emër të All-llahut dalim, dhe në Të, që është Zoti ynë, mbështetemi”] Ebu Davudi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0