Pyetje:Çfarë duhet të bëjmë ose themi për të mos pasur frikë nga njerëzit?

Homepyetje

Pyetje:Çfarë duhet të bëjmë ose themi për të mos pasur frikë nga njerëzit?

Autor. Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet… Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt. Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

Pyejte:deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?
Ai e urren jetën dhe e dëshiron vdekjen!
Pyetje:Prej cilës moshë muslimanëve fillojnë t’iu shënohen mëkatet?

Autor.

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet…

Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt.

Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1