Pyetje:Çfarë duaje duhet të thuhet kur fëmija qanë?

Homepyetje

Pyetje:Çfarë duaje duhet të thuhet kur fëmija qanë?

Pyetja: Çfarë duaje duhet të thuhet kur fëmija qanë? *** Përgjigjja: Nëse fëmiju qan shumë dhe zverdhet në fytyrë, ndoshta ka msys

Pyetje:A lejohet ta thërras vjehrrën time nënë?
SUBHANALLAH – Pse kanë tentuar ta vjedhin trupin e Pejgamberit alejhiselam?!
Pyetje:A Lejohet Bartja e Zinxhirëve ose Qafores Për Meshkuj?

Pyetja:

Çfarë duaje duhet të thuhet kur fëmija qanë?

***

Përgjigjja:

Nëse fëmiju qan shumë dhe zverdhet në fytyrë, ndoshta ka msysh. I Dërguari i Allahut ﷺ, kur i ka parë fëmijët e zverdhur i ka urdhëruar prindërit apo të afërmit e tyre t’iu bëjnë rukje. Rukja bëhet duke ua lexuar dy suret e fundit, suren Felek dhe suren Nas.

Hoxhë Zejd Haziri…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0