Pyetje:A lejohet vendosja e patkoit për tu mbrojtur nga e keqja

HomeVideo

Pyetje:A lejohet vendosja e patkoit për tu mbrojtur nga e keqja

Pyetje:A lejohet vendosja e patkoit për tu mbrojtur nga e keqja

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam
Nuk ndjej dashuri ndaj burrit?!
Pyetje:Si ta llogarisim veten?

Pyetje:A lejohet vendosja e patkoit për tu mbrojtur nga e keqja

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0