Pyetje:A lejohet varrosja e të afërmve pranë njëri-tjetrit?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet varrosja e të afërmve pranë njëri-tjetrit?

Pyetja: A lejohet varrosja e të afërmve pranë njëri-tjetrit? *** Përgjigjja: Nëse të vdekurit janë muslimanë atëherë lejohet të bë

Mesazhi i hoxhes per vaksinimin
Nëna na lëndon me fjalë dhe nuk na kërkon falje.
Pyetje:A lejohet në këtë rast aborti?

Pyetja:

A lejohet varrosja e të afërmve pranë njëri-tjetrit?

***

Përgjigjja:

Nëse të vdekurit janë muslimanë atëherë lejohet të bëhet varrosja e të afërmve pranë njëri-tjetrit.

Allahu i Madhëruar thotë: “Secili njeri do të shijojë vdekjen, e shpërblimet tuaja u plotësohen ditën e kiametit, e kush shmanget zjarrit e futet në xhenet, ai ka arritur shpëtim, e jeta e kësaj bote nuk është tjetër pos një përjetim mashtrues.” (Ali Imran: 185)

Dr. Shefqet Krasniqi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0