Pyetje:A lejohet unaza e fejesës?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet unaza e fejesës?

Pyetje:A lejohet unaza e fejesës?

Pyetje:Ç është agjërimi visal (agjërimi i vazhdueshëm), dhe a lejohet?
Pyetje:Çfarë të bëj, nëse më ikin tri xhuma rend pa i falur?
Pyetje:A është e lejuar të flitet në xhami për çështjet e kësaj dynjaje?

Pyetje:A lejohet unaza e fejesës?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0