Pyetje:A lejohet ti bashkoj namazet pa arsye?

HomeVideo

Pyetje:A lejohet ti bashkoj namazet pa arsye?

Pyetje:A lejohet ti bashkoj namazet pa arsye?

Surja qe duhet te lexosh ne naten dhe diten e xhuma!
Pyetje:A lejohet burri ta shkororëzojë gruan, për shkak se nuk mund të bëjë fëmijë?
Pyetje:A lejohet fjetja pa gusëll?

Pyetje:A lejohet ti bashkoj namazet pa arsye?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0