Pyetje:A lejohet të vizitojmë piramidat në Egjipt?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet të vizitojmë piramidat në Egjipt?

Pyetja: A lejohet të vizitojmë piramidat në Egjipt? *** Përgjigjja: ka janë piramidat? Ato janë varre dhe janë varre të njerëzve q

Pyetje:A Takohemi Në Ahiret (Botën Tjetër) Me Bashkëshortin Dhe Fëmijët..?
Ftesa në dasma dhe ahengje ku ka muzikë!
A duhet t’i zbuloj mëkatet e kaluara,në rast të ofertës për martesë?

Pyetja:

A lejohet të vizitojmë piramidat në Egjipt?

***

Përgjigjja:

ka janë piramidat? Ato janë varre dhe janë varre të njerëzve që e kanë menduar vetën zot. Kështu që ato janë tuma, vende adhurimi të idhujve dhe kjo nuk është aspak e lejuar për një musliman që të ndërlidhet me këto lloj vendesh.

Po, ato janë vende historike dhe kanë vlera, por gjithsesi ato janë vende shirku dhe kufri. Dhe shkuarja atje për vizitë, shijimi i pamjeve e vendit, blerja e suvenirëve, të besuarit se ky (suvenir shfaq se) Mankara dhe ajo është Hofo.

E gjitha kjo nuk është nga islami dhe nuk lejohet për një musliman të shkoj dhe vizitojë vende të tilla.
Allahu e di më së miri!
Shejh Asim El Hakim

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0