Pyetje:A lejohet të shkruajmë me dorë të majtë?

HomeUncategorized

Pyetje:A lejohet të shkruajmë me dorë të majtë?

Pyetja: A lejohet të shkruajmë me dorë të majtë? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimet e Allahut qo

Pyetje:Në çfarë kohe preferohet të falet namazi i istihares?
Pyetje:A lejohet të merret dëmshpërblim nga një i krishterë për lëndim trupor?
FËMIJËT DALLOHEN ME SHTATË CILËSI!
  1. Pyetja:

A lejohet të shkruajmë me dorë të majtë?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Allahut ﷺ.

Të shkruajmë me dorë të majtë nuk ka ndonjë ndalesë fetare, por i ndaluar është ngrënia dhe pirja me dorën e majtë. Shokët e Pejgamberit ﷺ, e pëlqenin që edhe marrjen dhe dhënien e sendeve ta bënin me të djathtën.

Hoxhë Alaudin Abazi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0