Pyetje:A LEJOHET TË PËRDORET LËKURA E SHTAZËS SË NGORDHUR?

HomeVideo

Pyetje:A LEJOHET TË PËRDORET LËKURA E SHTAZËS SË NGORDHUR?

Pyetje:A LEJOHET TË PËRDORET LËKURA E SHTAZËS SË NGORDHUR?

Shkolla Islame në Bosnje është më e vecuar në gjith botën, shiko se si ata festojn Maturen!
Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!
Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote!

Pyetje:A LEJOHET TË PËRDORET LËKURA E SHTAZËS SË NGORDHUR?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0