Pyetje:A lejohet të ndahem nga i fejuari nëse e gjej që ai flet me femra të tjera?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet të ndahem nga i fejuari nëse e gjej që ai flet me femra të tjera?

Pyetja: A lejohet të ndahem nga i fejuari nëse i gjejmë që flet me mesazhe me femra të tjera? Përgjigja: Nëse rasti ndikon që ti (e fej

Pyetje-Pergjigje
Pyetje:A është nga mëkatet e mëdha vonesa e namazit farz?
Pyetje:A lejohet me pi birra për sherimin e veshkëve ?

Pyetja:

A lejohet të ndahem nga i fejuari nëse i gjejmë që flet me mesazhe me femra të tjera?
Përgjigja:

Nëse rasti ndikon që ti (e fejuara në këtë rast) të mos ndjesh më dashuri dhe respekt për të fejuarin tënd, atëherë lejohet të ndahesh. Nëse mundesh t’ia falësh, shpreso për shpërblim te Allahu, përndryshe të lejohet të ndahesh nga ai.
Imam Dr. Ahmed Kalaja

ETIKETIMETFamiljafejesaNdarjaTradhtia

Artikulli paraprak
Si të veprojë gruaja, kur burri nuk i jep divorcin?
Artikulli tjetër
Kë nuk do…!
LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0