Pyetje:A lejohet të kalojmë mbi fëmijun e shtrirë në dysheme?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet të kalojmë mbi fëmijun e shtrirë në dysheme?

Pyetja: A lejohet të kalojmë mbi fëmijun e shtrirë në dysheme? *** Përgjigjja: Këtë besëtytni e kanë përhapur plakat dhe si e tillë nuk ka bazë në Islam. Dr. Shefqet Krasniqi…

Pyetje:A lejohet ta thërras vjehrrën time nënë?
Pyetje:Sa do të zgjas dënimi i varrit?
Pyetje:A lejohet ta shkruajmë emrin e Allahut në ëmbëlsira dhe çokollatë?

Pyetja:

A lejohet të kalojmë mbi fëmijun e shtrirë në dysheme?

***

Përgjigjja:

Këtë besëtytni e kanë përhapur plakat dhe si e tillë nuk ka bazë në Islam.

Dr. Shefqet Krasniqi…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0