Pyetje:A lejohet të bëjmë festë për dhëmbin e parë të foshnjës?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet të bëjmë festë për dhëmbin e parë të foshnjës?

Pyetja: A lejohet të bëjmë festë për dhëmbin e parë të foshnjës? Përgjigjja: Festat si këto dhe të tjerat, nuk kanë bazë në f

Pyetje:Çka duhet të bëj pasi të shoh një ëndërr me epsh?
A është puna në karburant justifikim për lënien e xhumasë?
Pyetje:A është haram që mashkulli të vendose unaze të arit në gisht qoftë ajo edhe unazë fejese?

Pyetja:

A lejohet të bëjmë festë për dhëmbin e parë të foshnjës?

Përgjigjja:

Festat si këto dhe të tjerat, nuk kanë bazë në fenë Islame. Muslimani duhet ta falënderojë Allahun për çdo gjë në përgjithësi, por për Islamin, imanin, shëndetin e fëmijët në veçanti. Falënderimi ndaj Allahut nuk bëhet duke mbajtur festa të jomuslimanëve, por duke i çuar udhërat e Tij në vend me kryerjen e obligimeve dhe largimin nga haramet.

Hoxhë Zejd Haziri

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0