Pyetje:A lejohet që femra të falet pa çorape?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet që femra të falet pa çorape?

Pyetja: A lejohet që femra të falet pa çorape? Përgjigja: Nëse është mundësia dhe janë kushtet, që femra t’i veshi çorapet për namazin e sa

Çfarë dallimi ka midis ‘Zotimit’ dhe ‘Betimit’?
Pyejte:deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?
A e dini se cfarë ka thënë Profeti a.s. për atë i cili jep borxh (hua)?!

Pyetja: A lejohet që femra të falet pa çorape?

Përgjigja: Nëse është mundësia dhe janë kushtet, që femra t’i veshi çorapet për namazin e saj le ta bëjë këtë gjë. Nëse nuk është mundësia, nëse nuk janë kushtet nëse nuk i gjen, koha, nuk janë të pastra etj. etj. , atëherë nuk ka problem edhe nëse falet pa çorape, por e rëndësishmë është që rroba të jetë mbi këmbët e saj. Dr. Imam Ahmed Kalaja.

Përgjigja: Nëse është mundësia dhe janë kushtet, që femra t’i veshi çorapet për namazin e saj le ta bëjë këtë gjë. Nëse nuk është mundësia, nëse nuk janë kushtet nëse nuk i gjen, koha, nuk janë të pastra etj. etj. , atëherë nuk ka problem edhe nëse falet pa çorape, por e rëndësishmë është që rroba të jetë mbi këmbët e saj. Dr. Imam Ahmed Kalaja.

Përgjigja: Nëse është mundësia dhe janë kushtet, që femra t’i veshi çorapet për namazin e saj le ta bëjë këtë gjë. Nëse nuk është mundësia, nëse nuk janë kushtet nëse nuk i gjen, koha, nuk janë të pastra etj. etj. , atëherë nuk ka problem edhe nëse falet pa çorape, por e rëndësishmë është që rroba të jetë mbi këmbët e saj. Dr. Imam Ahmed Kalaja.

Lajmipress…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1