Pyetje:A lejohet ndërhyrja e prindit në martesë tek fëmiu?

HomeVideo

Pyetje:A lejohet ndërhyrja e prindit në martesë tek fëmiu?

Pyetje:A lejohet ndërhyrja e prindit në martesë tek fëmiu??????

Pyetje:A lejohet dërgimi i luleve në varreza?
Shenjat e lidhjes së zemrës me Allahun!
Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!

Pyetje:A lejohet ndërhyrja e prindit në martesë tek fëmiu??????

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0